ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΕΣ 2012

General Comments Off on ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΕΣ 2012

Με Έπαινο στην κατηγορία “καλύτερο πρώτο έργο νέου αρχιτέκτονα” στα ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΕΣ 2012 τιμήθηκε το αρχικτεκτονικό γραφείο USEarchitecture για το έργο “Ανακαίνιση εξοχικής κατοικίας στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής”.

Για τρίτη συνεχή χρονιά το περιοδικό ΔΟΜΕΣ προχώρησε στην διοργάνωση του διαγωνισμού, που στόχο έχει την καταγραφή, ενθάρρυνση και προώθηση του έργου των Ελλήνων αρχιτεκτόνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εκδήλωση απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη της Οδού Πειραιώς στην Αθήνα στις 28 Ιανουαρίου 2012. Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους αρχιτέκτονες κκ. Pippo Ciorra, καθηγητή αρχιτεκτονικής στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Camerino και διευθυντή του μουσείου MAXXI της Ρώμης, Ρένα Σακελλαρίδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Α.Π.Θ. και Bernard Tschumi, καθηγητή αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης.

Ευχαριστούμε θερμά το περιοδικό ΔΟΜΕΣ και τα μέλη της κριτικής επιτροπής για την πρωτοβουλία του διαγωνισμού και ιδιαίτερα για την στήριξη που παρέχουν στο έργο των νέων αρχιτεκτόνων. Ο φετινός έπαινος στα ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΕΣ 2012 μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση για το σήμερα και ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για δημιουργία στο αύριο!

Επισκευθείτε το βραβευμένο έργο στην ιστοσελίδα μας κάνοντας κλίκ εδώ.

Ευχαριστούμε!

USEarchitecture Κούτσαρη Μαρία – Μανωλάκη Αντιγόνη

» General » ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΕΣ 2012
On March 17, 2012
By

Comments are closed.

« »